"Als elke vrijwilliger een ster is wordt het nooit meer donker.”

Om iets te organiseren zijn er altijd veel handen nodig. Ook om een evenement betaalbaar te houden kun je niet anders meer. Steeds lastiger is het om mensen van hun vrije tijd te beroven en te vragen te willen helpen bij evenementen of wedstrijden. Binnen een sportclub kun je vaak nog terugvallen op leden, ouders of familie hoewel dat ook steeds lastiger wordt. Maar voor een Stichting zonder leden is dat lastig en hoop je op hulp van buitenaf.

Wij zetten je naam op een lijst en maken een groepsapp aan en vragen bij ieder evenement of je dan kunt en wilt helpen. Dat kan ook een dagdeel zijn. Jij bepaalt!

Onze jaarlijkse evenementen zijn:

- Koningsdag 27 April

- Dorpsfeest (voor data zie tabblad Evenementen/Dorpsfeest)

- Rondje om de Kerk Jaarlijks op de derde zondag in september (zie Rondje om de Kerk)

Voor
de inzet en betrokkenheid willen wij als bestuur van Stichting WEHL
iedereen jaarlijks bedanken door een middag/avond te organiseren met en
hapje en een drankje.

Stuur een mail met onderstaande gegevens naar: bestuur@stichtingwehl.nl

Naam …………………………………….. Man – Vrouw (doorhalen wat niet van toepassing)

Adres ……………………………………..

Postcode ……………………………………..

Woonplaats ……………………………………..

Mobiele nummer ……………………………………..

Opmerkingen ……………………………………..

Volgens de regels van AVG (zie home/AVG) gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en zullen zij niet gedeeld worden met anderen.