Uw bedrijf in beeld tijdens Dorpsfeest Wehl 2018 ?

De steun die ontvangen wordt van het bedrijfsleven in de vorm van sponsoring (financieel of materieel) is van groot belang om de evenementen te kunnen organiseren voor de Wehlse en Nieuw Wehlse gemeenschap. Wij bieden u diverse mogelijkheden om reclame te maken en uw betrokkenheid te tonen.
Bespreek de mogelijkheden die het best bij u en uw bedrijf passen met een van onze leden van de sponsorcommissie van stichting WEHL.

Bekijk hiervoor de sponsorarrangementen.

De sociale betrokkenheid was groot
Metingen tonen aan dat ruim 5000 bezoekers tijdens het Dorpsfeest 2017 het feestterrein hebben bezocht en dat is op de bevolking van Wehl bijna 70%. We mogen dus spreken van een grote maatschappelijke betrokkenheid waarbij wij ons motto “Veur elk wah Waehls” nooit uit het oog verliezen.
Stichting Wat Een Heerlijk Land staat voor het bevorderen van de leefbaarheid en verbondenheid tussen de mensen van de Wehlse en Nieuw Wehlse gemeenschap.

Dorpsfeest 2018
Hopelijk mogen wij ook in 2018 (weer) op uw steun rekenen bij de organisatie en uitvoering van ons tweede Dorpsfeest.
Dit zal plaatsvinden in het weekend van donderdag 7 – vrijdag 8 – zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018.

Jan Lodder

Sponsorcoördinator Stichting Wat Een Heerlijk Land