Skip to content

Henk Moll heeft zijn fotowerk de afgelopen jaren geconcentreerd in series met één thema en in algemene thema’s als “Gelaagdheid” en “Onwerkelijkheid”. Het meest recente thema betreft “Huizen met jaarringen”: zes houten huizen uit landen rond de Oostzee waaraan duidelijk het verouderingsproces af te lezen valt.

De muziek wordt verzorgd door Birgit Sachtleven en Kirsten van Oort. Zij zijn in het dagelijks leven collega’s aan de Muziekschool Oost-Gelderland en hebben een duo gevormd. Er is ontzettend veel mooie muziek voor dwarsfluit en piano en samenspelen vinden zij beiden heel fijn om te doen naast het lesgeven.

Waldemar Ysebaert maakt figuratieve beelden in terracotta. Hij is geïnspireerd door de Griekse beeldhouwkunst, de renaissance, de romantiek en actuele sportfotografie. Centraal in zijn werk staat het menselijk lichaam in actieve en verstilde dramatische poses. Dit jaar werkte hij aan een project rond de Griekse held Achilles waarvan de resultaten tijdens KunstKwadraat te zien zijn. Waldemar woont in Doetinchem, is redacteur van beroep en schrijft onder meer levensverhalen. De verhalen die zich niet lenen voor een tekstuele uitwerking, krijgen gestalte in gebakken grove
chamotteklei met een donker of licht patin. Hij exposeert zijn beelden in de tuin.

De naastgelegen Workshopstudiowehl heeft verscheidene demonstraties.

Prijs: gratis
Website: http://www.orsodoro.nl