Dorpsfeest Wehl; ''daar wil ik bij zijn''

Wat lijkt dit al weer lang geleden en wie kon weten dat de derde editie van ons Dorpsfeest in 2019 niet opgevolgd kon worden in 2020 EN 2021.
Wie had, na de eerste besmettingen van het coronavirus in februari 2020 in Nederland, gedacht dat de pandemie COVID 19 de wereld zou gaan beheersen? Maatregelen volgden elkaar op en de maatschappij kreeg enorme klappen na meerdere (gedeeltelijke) lockdowns.

Maar dit jaar mogen we weer en zal het Dorpsfeest Wehl 2022 worden gehouden van donderdag 9 juni t/m zondag 12 juni

Onder het motto “Veur elk wah Waehls” organiseert Stichting WEHL (Wat Een Heerlijk Land) samen met evenementenorganisator Feestkoning voor de vierde keer het Dorpsfeest in Wehl.

Het zal wederom een fantastisch evenement gaan worden voor jong en oud, waarbij we de ambitie hebben om door te groeien in mogelijkheden, ambities en wensen van het publiek.
De seniorenmiddag, de business borrel, de schooljeugd ochtend, het Fairtrade ontbijt, de kinderspelen, de zondag familiedag en het koningschieten zullen als herkenbare evenementen behouden blijven. Daarnaast is er weer een attractiepark, waarbij ook Elver wordt betrokken met een prikkelarm uur.
Voor de beide feestavonden; het Coop Zomercarnaval XL op vrijdag en het Plus Foute Dorpsfeest op zaterdag, zijn ruim 3000 kaarten verkocht. Wehl loopt warm voor het Dorpsfeest!

Op de zondagmiddag zal dit jaar eenmalig de (verlate) carnavalsoptocht worden gehouden, georganiseerd door CV de Lollige Snuiters in samenwerking met CV de Mölledraejers.
De optocht start om 13.11 uur en begint en eindigt bij de feesttent aan de Diepenbroekstraat.

Dit jaar wordt er een Dorpsfeest Wehl krant uitgegeven en huis aan huis bezorgd in Wehl en omliggende plaatsten met een oplage van 20.000 stuks. Hierin vindt u meer informatie over alle onderdelen van het Dorpsfeest blikken we terug op de laatste editie.

Klik hier voor de Sponsorbrochure Dorpsfeest Wehl 2022

Klik hier voor meer informatie over Dorpsfeest Wehl 2022