Statiegeldactie Coop Budding - Middelpunt van Wehl

Maandag 1 oktober is  de statiegeldactie van Coop Budding – Middelpunt van Wehl weer gestart. Eerder dit jaar mochten wij al een kwartaal meedoen en nu is dit ons weer gegund.

Dus wilt u ons steunen, doneer dan uw statiegeld van oktober tot en met december aan de Stichting WEHL. Coop Budding verdubbelt de inleg.

Dit stelt ons in staat om ook in 2019 voor u het Dorpsfeest, Rondje om de kerk, Koningsdag en misschien nog nieuwe activiteiten te organiseren!

Goed voor het Wehlse dorpsleven.

Tijdens deze periode zal de Stichting de actie ook een aantal malen promoten met leuke presentjes onder de donateurs. Hierover later meer.

Facebook statiegeldactie Coop Budding

Stichting WEHL dankt alle mensen voor de donatie van hun statiegeld

Samen met Coop Budding – Middelpunt van Wehl - wordt een bedrag van € 584,60 aan de verenigingskas toegevoegd.

Op de foto penningmeester Theo Belt met Fits Budding van de Coop.